ZIJNsplek en
zelfvoorzienend
paradijs in wording

Stille Aarde is een ZIJNsplek en zelfvoorzienend paradijs in wording. Samen met een geweldige groep vrienden en vrijwilligers creëren we hier een stukje aarde waar wij gelukkig van worden. Volledig op privé terrein.

Er is een biologische moestuin, bos, paardenparadijs, bloemenwei en voedselbos in de maak. We onderzoeken de mogelijkheden voor het starten van een natuurinclusieve en regeneratieve boerderij.

Vrije ruimte

Deze plek wordt gemaakt door de mensen die er komen. Voor hen zijn we graag een tweede thuis. Je mag zijn wie je bent, met alles wat er is. Dit is je plek.
Image
Image
Image
Image

Ons bos

Ons privébos van 1,5 hectare is een plek om op te gaan in de natuur. Er komt een mobiele glazen werkplek voor de ultieme writers retreat of stiltedag. We laten het bos vooral bos. Waar naaldbomen doodgaan, planten we nieuwe loof- en notenbomen terug. Ook zien we hier een prachtige plek om paddenstoelen te kweken.

Paarden

Met de paarden is het allemaal begonnen. Op zoek naar een plek waar ze aan huis konden staan, kwamen we hier terecht. We houden onze IJslanders in een kleinschalig paddock paradise met kruidenwei en eetbare bomen en struiken. Een soort paardenvoedselbos 🙂
paddock paradise
Image
Image

Bloemenwei

"The purpose in life is to have fun"

Moestuin

Image

De moestuin is aangelegd als een permacultuur met rondom verhoogde wallen, fruitbomen en struiken. De bodem is rijk en gezond. En dat merken we in de oogst! Er zijn twee vakken van 600 m2. Eén vak is in gebruik als biologische moestuin met vruchtwisselschema gecombineerd met no-dig. We telen 30 à 40 soorten groente, fruit en kruiden voor eigen gebruik.

Wil je meer leren over ecologisch moestuinieren, iets bouwen of gewoon lekker met je handen in de aarde wroeten? Kom dan naar een van de gezellige meewerkdagen. Bekijk hier de agenda.

Op de hoogte blijven?

We organiseren steeds meer activiteiten spontaan, als we de ruimte voelen. Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven van samenkomsten, vrijwilligersdagen, workshops en cursussen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.